Olen 23 - vuotias kosmetologi, estenomiopiskelija (kauneudenhoitoalan AMK), kynsiteknikko sekä ripsimuotoilija. Kosmetologiksi olen valmistunut Hämeen Kosmetologikoulusta vuonna 2015 ja estenomiopinnot aloitin syksyllä 2017. Rakennekynsiä olen kuitenkin tehnyt jo vuodesta 2012. Ensimmäiset neljä vuotta toimin kynsiteknikkona 4H – yrittäjänä, kunnes valmistumiseni jälkeen laajensin toimintaani sekä siirryin toiminimelle tekemään kosmetologin töitä tammikuussa 2016.

Kosmetologin työssä minulle tärkeää on mennä asiakkaan hyvinvoinnin ehdoilla - niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Tästä syystä työotteessani lähtökohtana onkin, että käytettävät tuotteet ja menetelmät ovat oikeasti tehokkaita, ja niistä löydetään asiakkaalle parhaat mahdolliset tuotteet sekä hoitomuodot. Yhtä tärkeää hyvinvoiva ihon kanssa on hyvinvoiva mieli: siksi haluan tarjota jokaiselle asiakkaalle myös rentouttavan hetken arjen kiireen ja stressin keskellä. Hetken, joka on vain häntä itseään varten.

Rakennekynsi- ja kosmetologipalveluni löydät Seinäjoen keskustasta, Hiussalonki KataLookin tiloista. Työskentelen maanantaista-perjantaihin sekä tarvittaessa viikonloppuisin sopimuksen mukaan (huom. opintojen vuoksi olen parillisten viikkojen maanantait ja tiistait poissa hoitolalta, sillä minulla on koulun kontaktipäivät Vantaalla). Ajan saat varattua varmimmin tekstiviestillä, soittamalla tai nettiajanvarauksen kautta. Ilta- ja lauantaiajat on kuitenkin aina varattava puhelimitse. Jos mielessäsi on jotakin kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

ALAN KOULUTUKSET

2018:
Academie - DermActe - happokuorinta eksperttikoulutus
MakeUp House / Riitta Vaara - Meikkauksen tehokoulutus ammattilaisille

2017:
Estenomi (Laurea-ammattikorkeakoulu / valmistuminen ~2020)
Syventävä kauneudenhoito ja Ihon lääkinnällinen hoito kosmetologin näkökulmasta - täydennyskoulutus (SKY - opisto & Laurea-ammattikorkeakoulu)

2016:
Academie – tuote- & hoitokokonaisuuskoulutus
Mosaic – koristelukoulutus kynsiin, Level 1

2015:
ProNails – vaihtokoulutus & kynsiteknikon sertifikaatti
Xtreme Lashes – ripsienpidennyskoulutus & ripsiteknikon sertifikaatti
Lapinniemen Helmi – tekniikkakoulutus & brasilialainen sokerointi
Kosmetologi – stylisti (Hämeen Kosmetologikoulu)

 

MA BEAUTY
c/o Hiussalonki Katalook
Keskuskatu 10
60100 Seinäjoki

040 1808400
marlene@mabeauty.fi
Aukioloajat
ma-pe sopimuksen mukaan
lauantait sopimuksen mukaan