Unohda hetkeksi arjen kiireet ja tule rentoutumaan: sulje silmäsi ja matkusta mielessäsi jonnekin lämpimään, palmujen tai revontulien alle, kauniille pikkukujille vanhaan kaupunkiin… tai minne vain, mikä on juuri se sinun unelmiesi paikka rentoutua. Valitse kehoa ja mieltä hellivistä, täydellisen hemmottelevista hieronnoista juuri sinulle mieluisin.

KLASSINEN HIERONTA KOKO VARTALOLLE (75 MIN) 57 €
Miellyttävän rentouttava ja rauhoittava klassinen hieronta koko vartalolle hoitavalla öljyllä.

KUORIVA HEMMOTTELUHIERONTA (60 MIN) 80 €
Ylellisen hemmotteleva koko vartalon hieronta, joka virkistää niin mieltä kuin kehoakin. Hoidossa koko vartalo hierotaan läpi öljypohjaisella kuorintasokerilla, joka jättää ihon sametin pehmeäksi. Tämän hieronnan jälkeen iho on kaunis ja hehkuva!

LÄMMITTÄVÄ KYNTTILÄÖLJYHIERONTA (75 MIN) 70 €
Ihanan rentouttava, koko kehoa hellivä sekä lämmittävä hieronta, jossa koko vartalo hierotaan lämpimällä, ruusuntuoksuisella hierontaöljyllä.

RENTOUTTAVA AROMAHIERONTA (60 MIN) 55 €
Hoito aloitetaan koko kehon kuivaharjauksella, jotta aromaattisten öljyjen hoitava vaikutus ja imeytyminen tehostuu. Tämän jälkeen koko vartalolle tehdään rentouttava hieronta asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan valitulla aromaattisella öljyllä.

Huomaa, että öljyissä on voimakas tuoksu, joten se ei välttämättä sovellu hajusteherkille tai –allergikoille. Tätä hoitoa ei myöskään suositella raskaana oleville aromaattisten öljyjen imeytyvyyden vuoksi.

MA BEAUTY
c/o Hiussalonki Katalook
Keskuskatu 10
60100 Seinäjoki

040 1808400
marlene@mabeauty.fi
Aukioloajat
ma-pe sopimuksen mukaan
lauantait sopimuksen mukaan