Kasvohoidot toteutetaan huolella ja ammattitaidolla juuri sinun tarpeisiisi käyttäen ranskalaista ammattikosmetiikkasarja Académieta, joka on yksi tieteellisen ihonhoidon johtavista merkeistä. Voit tutustua Académien korkeatasoiseen ihonhoitosarjaan tarkemmin täältä.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO (60 MIN /90 MIN) 60 € / 75 €
Klassinen, täysin mekaanisesti käsin toteutettava kasvohoito. Hoidon voi valita joko mekaanisella ihonpuhdistuksella (90 min) tai ilman puhdistusta (60 min). Hoito aloitetaan ihotyypillesi sopivalla puhdistuksella ja kuorinnalla, jonka jälkeen iho joko höyrytetään ja tehdään mekaaninen ihonpuhdistus tai siirrytään suoraan rentouttavaan, pintaverenkiertoa vilkastavaan ja elvyttävään kasvohierontaan. Hoito päätetään ihosi tarpeen mukaan valittuun naamioon ja loppuvoiteisiin.

PUHDISTAVA KASVOHOITO (75 MIN) 82 €
Ihon talineritystä tasapainottava Academien erikoiskasvohoito, joka sopii erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle, rasvoittuvalle iholle. Hoito toteutetaan kokonaan mekaanisesti käsin ja se sisältää alkupuhdistuksen, kevyen happokuorinnan, höyrytyksen ja mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan sekä tehokkaan kangasnaamion ja ihollesi sopivat loppuvoiteet.

HEMMOTTELEVA KASVOHOITO (60 MIN) 70 €
Ihanaa hemmottelua iholle ja mielelle. Hoito aloitetaan ihotyypillesi sopivalla puhdistuksella, jonka jälkeen tehdään kuorinta joko syväpuhdistavalla ultraääni- tai timanttihiontalaitteella. Kuorinnan jälkeen kasvot hierotaan ja hoidetaan ihosi tarpeisiin parhaiten vastaavalla naamiolla. Naamion aikana saat rentoutua niska-hartiaseudun ja dekolteen sekä käsien hieronnan parissa. Hoito päätetään ihollesi sopivin loppuvoitein.

HELLÄ KASVOHOITO (45 MIN) 80 €
Ihon luonnollista suojaa vahvistava ja rauhoittava Academien erikoiskasvohoito, joka sopii erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Hoito tapahtuu täysin mekaanisesti käsin, ja se aloitetaan alkupuhdistuksella sekä hellävaraisella jojobakuorinnalla. Tämän jälkeen kasvot hierotaan ravintoöljyllä. Hoito päätetään ihanaan erikoisnaamioon ja ihollesi sopiviin loppuvoiteisiin.

HAPOTUSHOITO (45 MIN) 65 €
Samean ja elottoman ihon eksperttihoito Academielta, joka on erinomainen vaihtoehto varsinkin silloin, kun edellisestä kasvohoidostasi on vierähtänyt jo hyvä tovi. Käytettävä kuorintahappo valitaan ihosi tarpeen sekä toiveesi mukaan. Voimme valita joko puhdistavan ja talineritystä tasapainottavan, kirkastavan (erityisesti maksaläiskille hyvä) tai silottavan ja ihon korjautumista edistävän kuorinnan (anti-age). Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, tehokas happokuorinta, niskahartia- sekä dekolteehieronta ja loppuvoiteet. Hoidon jälkeen iho tulee suojata huolellisesti auringolta muutaman viikon ajan. Optimaalisen hoitotuloksen kannalta suositellaan käyttämään ihon luonnollista suojaa tukevaa Academien erikoisvoidetta kasvoille neljän viikon ajan hoidon jälkeen.

HARMONIA – HEMMOTTELUHOITO (90 MIN) 100 €
Kun kaipaat harmoniaa: omaa aikaa, täydellistä hemmottelua ja ihanaa hehkua iholle. Hoito aloitetaan puolen tunnin selkähieronnalla hoitavalla öljyllä. Tämän jälkeen tehdään rentouttava kasvohoito, johon kuuluu ihotyypillesi sopiva alkupuhdistus, kuorinta joko syväpuhdistavalla ultraääni- tai timanttihiontalaitteella, kasvohieronta sekä naamion aikana tehtävä dekolteen, niska-hartiaseudun ja käsien hieronta. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään ihosi tarpeisiin vastaava tehoseerumi sekä loppuvoiteet.

 

 

MA BEAUTY
c/o Hiussalonki Katalook
Keskuskatu 10
60100 Seinäjoki

040 1808400
marlene@mabeauty.fi
Aukioloajat
ma-pe sopimuksen mukaan
lauantait sopimuksen mukaan