Meikeissä käytössä pääosin Joe Blasco, Academie, Inglot ja MAC. Valikoima voi vaihdella, sillä kokoan meikkivalikoimaa eri merkkien tuotteista, jotka olen havainnut hyviksi, kestäviksi sekä toimiviksi. Meikkaukset teen hoitolalla, tai sovitusti esimerkiksi asiakkaan kotona tai hotellissa. Mikäli tarvitsette useampaa meikkiä samalle päivälle tai haluaisitte meikin valittuun paikkaan, kysykää tarjousta.

Kaikki meikit räätälöidään aina asiakkaan toiveen mukaan sekä korostamalla parhaita puoliasi huomioiden myös esimerkiksi vaatetus ja asusteet kuten silmälasit.

PÄIVÄMEIKKI 40 €
Kevyt mutta kestävä meikki asiakkaan toiveen mukaan, johon kuuluu huolellisen pohjan lisäksi silmien kevyt ehostus sekä halutessa kevyempi rajaus.

ILTAMEIKKI 55 €
Vahvempi, kestävä meikki asiakkaan toiveen mukaan, jossa pohjaan voidaan tehdä myös selkeämpiä varjostuksia ja valoa. Halutessa silmille päivämeikkiä vahvempi ehostus ja nestemäinen- tai kynärajaus.

HÄÄMEIKKI (sis. koemeikin) 90 €
Kestävä meikki juhlapäivään, joka räätälöidään asiakkaan tyyliin sopivaksi. Hehkuva pohja, johon voidaan tehdä myös varjostuksia ja valoa. Halutessa silmille päivämeikkiä vahvempi ehostus ja nestemäinen- tai kynärajaus. Hinta sisältää myös koemeikin, joka on hyvä tehdä yleensä n. viikkoa ennen juhlapäivää.

 

 

MA BEAUTY
c/o Hiussalonki Katalook
Keskuskatu 10
60100 Seinäjoki

040 1808400
marlene@mabeauty.fi
Aukioloajat
ma-pe sopimuksen mukaan
lauantait sopimuksen mukaan