Olen sertifioitu ProNailsin kynsiteknikko vuosien kokemuksella, ja minulta MA Beautysta saat laadukkaat ProNailsin geelirakennekynnet, jotka suunnitellaan aina vastaamaan sinun tarpeitasi ja toiveitasi luonnonkynsiäsi kunnioittaen. Kuvia kynsitöistäni löydät täältä.

ProNails merkkinä panostaa laatuun, turvallisuuteen sekä jatkuvaan kehitykseen; useista eri pohjustus- ja geelivaihtoehdoista valitaan sinun kynnellesi sopivimmat ja kestävimmät. Lukemattomien eri koristeluvaihtoehtojen lisäksi voit myös valita sinua itseäsi miellyttävimmän ulkomuodon kynnellesi: joko perinteiset tai ProNailsin ultraohuet rakennekynnet. ProNailsiin voit tutustua tarkemmin täältä.

Rakennekynsiä tehdessä kynnelle rakennetaan halutessa joustava, luonnollinen jatke muotin avulla. Kynttä pidennetään asiakkaan toiveen mukaan joko vain hyvin vähän, maltillisesti, tai mieltymysten mukaan rohkeammin pitkäksikin. Rakennekynnet ovat hyvin kestävät ja ne pysyvät neljästä viikosta ylöspäin useitakin viikkoja riippuen siitä, kuinka paljon ja mitä käsillä tehdään sekä kuinka kynsiä kohdellaan. Geelirakennekynsille suositeltava huoltoväli on 3-6 viikkoa. Yleisesti asiakkailla, joilla kynnet kasvavat nopeasti, pidetään lyhyempää huoltoväliä ja vastaavasti pidempää huoltoväliä asiakkailla, kenellä kynnet kasvavat luonnostaan hitaammin. Myös vuodenajat voivat vaikuttaa jonkin verran kynsien kasvutahtiin, jolloin huoltoväliä säädetään sen mukaan. Rakennekynsistä löytyy loistava apu myös ihmisille, kenellä on taipumus syödä kynsiään, sillä kovaa geeliä on vaikea purra.

KUINKA PITÄÄ RAKENNEKYNNET KAUNIINA?

  • Älä revi tai nypi geeliä irti. Geelimassa muodostaa kovettuessaan yhtenäisen kuoren, joten väärin käsiteltynä se voi irrota kynneltä. Jos geeli repsottaa, viilaa kohtaa varovasti.
  • Älä käytä kynsiä työvälineinä, esim. availlessasi purkkeja, tölkkejä tai ruuveja.
  • Jos olet tekemisissä kovien kemikaalien kanssa tai liottelet käsiäsi esim. tiskivedessä, käytä suojakäsineitä.
  • Jos geelikynsi ilmaantuu tai alkaa repsottaa, voit tasoittaa kohtaa viilaamalla. Vioittunut kynsi on kuitenkin hyvä tulla huollattamaan mahdollisimman pian, ettei se pääse irtoamaan enempää tai siten, että se vahingoittaisi omaa kynttäsi.
  • Tarvittaessa voit itse lyhentää kynsiäsi viilaamalla, jos ne alkavat tuntua liian pitkiltä huoltojen välillä. Muista tarpeeksi karkea viila: 180 grit tai pienempi numero!
  • Älä leikkaa geelikynsiä, vaan käytä aina rakennekynsille tarkoitettua karheaa viilaa, jos haluat lyhentää tai muotoilla kynsiäsi.
  • Jos käytät kynsillesi kynsilakanpoistoainetta, muista huolehtia, että se on asetonitonta.


MA BEAUTY
c/o Hiussalonki Katalook
Keskuskatu 10
60100 Seinäjoki

040 1808400
marlene@mabeauty.fi
Aukioloajat
ma-pe sopimuksen mukaan
lauantait sopimuksen mukaan