HUOM. 1.5.2020-1.12.2020 lahjakorttien myynti on tauolla, sillä olen äitiyslomalla vuoden 2020 loppuun saakka muutamia sunnuntaitöitä lukuunottamatta. Palaan tekemään osittaista työviikkoa tammikuussa 2021.

Meiltä voit ostaa ja tilata lahjakortin myös netin kautta oheisella lomakkeella. Toimitustavaksi voit valita joko sähköisen lahjakortin, jolloin voit itse tulostaa lahjakortin tai toimittaa sen sähköisesti saajalleen, tai paperisen lahjakortin postitse, jolloin kortti voidaan postittaa joko ostajalle tai lahjan saajalle. Mikäli lahjakortti halutaan lähetettävän suoraan saajalleen, kirjoita saajan osoite ”postitusosoite” – kenttään. Lahjakortin voi myös tilata netistä ja tulla noutamaan paikan päältä hoitolalta.

Lahjakortin voit ostaa avoimelle summalle tai tietylle hoidolle. Kortti ei kuitenkaan ole tiukasti hoitosidonnainen, vaan on haluttaessa käytettävissä kaikkiin palveluihin ja tuotteisiin arvonsa verran, vaikka se olisikin kirjattu tietylle hoidolle. ”Lisätietoja” – kohtaan voit kirjata mahdolliset lisätiedot ja toiveet, jos esimerkiksi haluat korttiin kirjoitettavan erityisterveiset tai onnentoivotukset lahjan saajalle.

Postitse lähetettäviin lahjakortteihin lisätään postikulut 1,50e. Kortit postitetaan muutaman päivän sisällä tilauksesta ja ne kulkeutuvat annettuun osoitteeseen postin aikataulujen mukaisesti, joten huomioithan postin kulkuun kuluvat päivät tilausta tehdessäsi.

Lasku lahjakortista tulee sähköisesti kortin mukana tai omana viestinään sähköpostiin. Annathan tilauksessa siis toimivan sähköpostiosoitteen. Jos tilauksesta ei kuulu vahvistusta muutaman päivän sisällä, tarkistathan roskapostikansiosi. Maksamaton lasku mitätöi lahjakortin.

Tilaa lahjakortti

Lahjakortin toimitus

MA BEAUTY
c/o Kauneushoitola Passion Clinique
Valtionkatu 2
60100 Seinäjoki

040 1808400
marlene@mabeauty.fi
Aukioloajat
ma-pe sopimuksen mukaan
lauantait sopimuksen mukaan